Ecommerce

Sve što vam je potrebno za pokretanje uspješnog webshopa

Jednostavna Ecommerce rješenje izrađena na WordPressu

WooCommerce rješenja

WooCommerce je dodatak eCommerce za WordPress koji nudi sve što je potrebno za prodaju putem web shopa. To uključuje mogućnost dodavanja svih proizvoda, postavljanja cijena, ispunjavanja narudžbi, pokretanja izvještaja i još mnogo toga. WooCommerce odgovara širokom rasponu web trgovina, od malih poduzetnika do velikih etabliranih tvrtki s međunarodnim dosegom. Uz fleksibilnost WordPress-a  WooCommerce vam nudi više od trgovine. Jedan je od najpopularniji sustav e-trgovine na webu s tisućama uspješnih internetskih trgovina. 

JEDNOSTAVNO ECOMMERCE RJEŠENJE

Višestruka rješenja za e trgovinu. U kombinaciji s WordPressom, možemo u potpunosti prilagoditi vaše iskustvo e-trgovine u kupovini kako bismo zadovoljili vaše jedinstvene potrebe i utjecali na to da vaši kupci ostanu lojalni.

UPRAVLJNJE ZALIHAMA

S WordPressom možete na impresivan način prikazati svoje proizvode, ali isto tako i upravljati svojim zalihama? Nemojte zavaravati svoje kupce da kupuju proizvode kojih više nemate. Uz sustav upravljanja zalihama imat ćete mogučnost praćenje i planiranja vaše ponude.

KUPUJTE SA BILO KOJEG UREĐAJA

Sada kada ogroman broj ljudi ima pametne telefone, postoji veliki potencijal za prodaju putem web lokacija koje su dizajnirane za dobar rad na mobilnim uređajima.

KUPONI I POPUSTI

Kupci vole štedjeti novac. Planirajte i promovirajte kupone i popuste oko praznika ili kada to smatrate potrebnim. Pratite kupovinu svojih korisnika i postavite datume isteka. S WooCommercom postavljate kontrole nad svojim promocijama.

NAČINI PLAĆANJA

Ponudite svojim kupcima više opcija za sigurno plaćanje koje su prilagođene korisnicima i ugodne za njih. Pomoću WooCommerca i dostupnih proširenja i dodataka možete prihvatiti kreditne kartice, PayPal, pa čak i kripto valute.

AFFILIATE PROGRAM

Potrebni su vam influenceri koji pomažu u prodaji vašeg proizvoda? Ponudite im priliku da se pridruže vašem partnerskom programu. Lako je moguće integrirati partnerski program u vašu WooCommerce web trgovinu.

SIGURNOST KUPOVINE

Vaši kupci žele sigurno mjesto za kupovinu i pouzdaju se u vas u čuvanje njihovih podataka. Izgradit ćemo za vas uspješnu i sigurnu web trgovunu kojoj vaši klijenti mogu vjerovati. Pouzdajte se u nas kako bismo nastavili pružati podršku, održavanje i sigurnost.

DOSTAVA

Baš kao što možete upravljati zalihama s WooCommercom, tako možete i upravljati dostavom. Integrirajte usluge isporuke dostavnih službi i pružite svojim kupcima niz opcija dostave. Ne samo da možete pratiti svoje pošiljke, već i korisnici mogu pratiti dolazak.

UX DIZAJN

Web stranica koja je nezgrapna i nezgodna neće privući nove kupce niti zadržati prethodne koji se ponovno vraćaju. U našem timu imamo najkreativnije dizajnere i programere. Naš je cilj izgraditi web stranicu koja privlači promet i potiče kupnju.